***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

17 Mart 2010 Çarşamba

GÜRSOYLAR KOLEJİNDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Bölgedeki öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz için faydalı ve gelişimci etkinliklerimiz dahilinde, 19 Mart 2010 Cuma günü saat 19.00’da Gürsoylar Koleji Tiyatro Salonunda, alanında yaptığı başarılı çalışmalarıyla tanınan İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Doç. Dr. Osman ABALI’yı okulumuzda konuk ediyoruz.
Bünyesindeki öğrencilerin bireysel gelişiminin yanında toplumsal gelişime de önem veren ve bu konuda çalışmalarını sürdüren bir kurum olarak eğitim sürecinin yapıtaşları olan öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize destek olmaya devam ediyoruz. Bu amaçla, 19 Mart 2010 Cuma günü okulumuzda gerçekleştirilecek olan seminerde, çocukların ve gençlerin öğrenme şekilleri ve dikkat eksiklikleri gibi birçok konuda çalışmaları ve yayınları bulunan ABALI, veliler, öğretmenler ve öğrencilerle Dikkat Eksikliği ve Sınav Kaygısı konularında bilgiler verecektir.
Sınavların yaklaştığı bu günlerde öğrencilerin ve en büyük destekçileri olan velilerinin seminerde bulunmalarının, ortaya çıkacak başarıya katkısı açısından faydalı olacağına inanıyor, bölgedeki tüm eğitim camiasını ve siz değerli basın mensuplarımızı ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan seminerimize katılmaya davet ediyoruz.
Özel Gürsoylar Koleji

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...