***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

17 Mart 2010 Çarşamba

DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi’den Keşan Belediyesi’ne ziyaret

DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi dün (17.03.2010) beraberindeki heyet ile birlikte Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Saat 11.00’de gerçekleşen ziyaret Çelebi’nin yanı sıra eşi Melahat Çelebi, DİSK Uluslar arası İlişkiler Md. Kıvanç Eliaçık ve DİSK Örgütlenme Daire Müdürü Mete Sönmez, DİSK Genel İş Trakya Şube Başkanı Alaattin Öztürk, DİSK Genel İş Keşan işyeri temsilcileri katıldılar.
Çelebi, Yunanistan Sendikalar Konfederasyonu GSEE’nin Selanik’te yapılacak genel kuruluna katılmak üzere Yunanistan’a gitmek üzere Keşan’dan geçerken Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı ziyaret etmek istediklerini ve bu nedenle Keşan Belediyesi’ne geldiklerini belirterek “Sayın başkanımız yaptığı hizmetlerle ve çalışanlarıyla gerçekleştirdiği diyalogla bizim için önemli isimlerden biridir. Bu konuda sayın başkanımızı tebrik ediyorum. Başkanımızı arkadaşlarımızla birlikte ziyaret edip bir çayını içmek için uğradık” dedi.
Özcan’da kendisini unutmayarak bu ziyaret gerçekleştiren Çelebi ve heyetine teşekkür ederek, uğradığı silahlı saldırı nedeniyle kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti ve hayırlı yolculuklar diledi.
Çelebi ve beraberindekiler ziyaretin ardından Yunanistan’a hareket etmek üzere Keşan Belediyesi’nden ayrıldılar.
SAVAŞ ALTAY, ÇELEBİ VE ÖZCAN’LA GÖRÜŞTÜ
Aynı saatlerde Keşan Belediyesi’ne gelen, 18 Mart nedeniyle İstanbul’dan Çanakkale’ye yürüyen Savaş Altay adlı vatandaş da bu ziyaret sırasında DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile de görüştü.
Altay, kendisini misafir eden ve her zaman büyük ilgisini gördüğü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a da teşekkür etti.
Özcan’da böyle güzel bir görevi yerine getiren Altay’ı kutlayarak, “Bizler böyle görevleri yapan ve değerlerimize sahip çıkanlara her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Çelebi’de bu yürüyüşü yıllardan beri gerçekleştiren Savaş Altay’ı kutladı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...