***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

17 Mart 2010 Çarşamba

BELEDİYE HAVALARIN ISINMASI İLE PARK VE BAHÇE İŞLERİNE HIZ VERDİ.

Haber: Metin KARAKUŞ
Babaeski İlçesi’nde, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nce havaların ısınması ile Park ve bahçe çalışmalarına başlandı.
İlçede Belediye şehir alanı sınırları dâhilinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlarda, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler ekipleri tarafından, güllerde budama çalışmaları yapılarak, yeni boş alanlara da renk renk çiçek fidesi ekiliyor.
Önceki dönemlerde Belediye, Park Bahçe ve Refüjlerinin Bakımı, Onarımı, Temizliği ve Sulanması hizmet alımı işini açık ihale usulü ile bir şirkete vermişti.
Bu yıl ise Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Park ve Bahçe çalışmalarını Belediye bünyesinde çözerek İlçe halkından takdirini kazandı.
İlçedeki çalışmaların organizasyonunu yapan, bitki plan proje işi yönetiminden sorumlu Ziraat Mühendisi Türkan Kaş, Belediye’ye ait Park ve Bahçelerin genel bakım ve çimlerin biçimi, gübreleme, yabancı otların temizlenmesi ve sulama işleri çalışmalarına havaların ısınması ile birlikte hızlı bir şekilde başladıklarını belirtti.
Göreve yeni başlayan Orman Mühendisi Eser Tübeler ise Belediye bünyesinde mevcut serada çiçek fidesi yetiştireceklerini belirterek, Park ve Bahçelerde çalışan işçilerin çiçek ekim ve bakım çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...