***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Ocak 2010 Cuma

Otogar Çıkış Ücretleri İndirildi

Çorlu Belediyesi meclisi 2. günde de oturumuna devam edildi. İlk gün toplanan meclis ilave gündem maddeleri ve İmar Tadilat ile ilgili konuların ikinci güne bırakılması nedeniyle Meclis 1. Başkan Vekili Hasan Toprak başkanlığında toplandı.
Gündemin 12. maddesi olan İmar Komisyon raporu ve gündeme ilave olarak alınan Zabıta ve İtfaiye personeline verilecek olan mesai ücretlerinin konusu, Komisyon üyelerinin oturum bedellerinin belirlenmesi konusu, Otogar Giriş-Çıkış Ücretlerinin konusu meclisçe görüşülerek karara bağlandı.
Zabıta ve İtfaiye personeline verilecek olan mesai ücreti konusu kanun hükmündeki ilgili maddelerin öngördüğü fiyat konusu oybirliği ile kabul edildi.
Otogara giriş çıkış yapan araçların fiyatları tekrar görüşülerek teklif edilen bedeller meclisçe oybirliği ile onaylandı. Buna göre otogardan çıkış yapan otobüslerden 10.00TL, Midibüslerden, 5.00TL, Minibüslerden 2.50Tl olarak alınacaktır.
Denetim komisyonlarının toplanması konusunda üye sayısının en az 3 en fazla 5 kişiden çok olmaması, Belediye kanunun ilgili hükümlerince komisyon Toplantılarına katılan üyelere Kanun maddelerinin ön gördüğü ücret uygulaması maddesi de oy birliği ile kabul edildi.
İmar Komisyonuna havale edilen konular ise Komisyonun oy birliği ile almış oldukları kararlarda meclis üyelerince oybirliği ile kabul edildi. Buna göre komisyona gelen, Sağlık, Yeşiltepe mahalleleri ve eski küçük sanayi sitesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı kabul edilmiş oldu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...