***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Ocak 2010 Cuma

Gökkuşağı Öğrenci Servisi`nin Sahibi Atilla Arslanbay Çorlu Şoförler Odası Başkanlığına Adayım

24 Ocak 2010 tarihinde gerçekleştirileceği açıklanan Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu öncesi adaylar bir bir ortaya çıkıyor. Çorlu`da faaliyet gösteren Gökkuşağı Öğrenci Servisi`nin sahibi Atilla Arslanbay`da seçimlerde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Arslanbay, 1 oy da çıksa, 500 oy da çıksa adaylıktan vazgeçmeyeceğini, hiç kimsenin lehine çekilmeyeceğini söyledi.
Kimseyi tenkit etmiyorum, adaylığımı ilan ediyorum diyen Arslanbay; “Öğrenci servisçiliği yapıyorum. Sorunlar çok fazla biliyoruz. Taksici esnafı başta olmak üzere, öğrenci servisi işi yapan esnaf arkadaşlarımız ile minibüsçü esnafının sıkıntıları çok fazla. Yönetim kurulumuzu oluşturduk. Genç bir jenerasyonla Çorlu Şoförler Odası`nın yönetimine talibiz. Yönetimimizde her esnaf kesiminden üye bulunuyor. Genç ve kıpır kıpır bir yönetimle yeni bir sayfa açtık. Esnafın sorunlarını biliyoruz ve çözmek için yönetime talibiz. 16 yıldır bu işin içindeyim her şeyini biliyorum” dedi.
Akaryakıt zamlarının esnafın belini büktüğünü kaydeden ve göreve gelmeleri halinde oda üyelerine indirimli yakıt temin edeceklerini belirten Arslanbay; “Avantajlı ve indirimli akaryakıt alacağımızı, fiyatların indirimli olacağını şimdiden müjdeliyoruz. Araç lastiklerini yine indirimli şekilde üyelerimize temin edeceğiz. Trafik ve koltuk sigortalarının da üyelerimize indirimli olarak yapılmasını sağlayacağız bununla ilgili de gerekli görüşmeleri yaptık ve sözlerini aldık” diye konuştu.
Arslanbay sözlerini şöyle sürdürdü; “Kimsenin tarafına asla geçmeyeceğim. Esnaf arkadaşlarımın desteğini bekliyorum. 1 oy çıksa da 500 oy çıksa da adayım. Sandıktan sadece kendi oyumun çıkacağını bilsem de adaylıktan vazgeçmeyeceğim, doğru bildiklerimi söyleyeceğim. 24 Ocak 2010 tarihine kadar tüm üyelerle tek tek görüşeceğim
KAYNAK:ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...