***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Ocak 2010 Cuma

Çorlu Belediyesinde devrim niteliğinde proje.Vatandaş Odaklı Hizmetlerde Sınırlar Kalkıyor

Çorlu Belediyesinde devrim niteliğinde proje. Kentliyle bütünleşen, vatandaşların isteklerini, mevcut ve potansiyel sorunlarını zamanında ve yerinde tespit eden, problem önceliklerini objektif kriterlerle belirleyen, bürokrasiyi azaltarak, çözümlerin üretiminde halkın da katılımını sağlayan; Şeffaf, Katılımcı, Üretken Belediyeciliği öne çıkarmak amacıyla, önümüzdeki günlerde proje hayata geçirilecek.
AKOS Projesiyle, kent ve kentli ile ilgili bilgilerin adres ve taşınmaz tabanlı olarak yerinde tespit edilmesi sonucunda bilgiye dayalı yönetim anlayışı ve katılımcı belediyecilik hedeflenmiştir.
E-Devlet dönüşüm sürecinde yasalarla zorunlu kılınan, kurumlar arası bilgi paylaşımını esas alan entegrasyon altyapısını kurmak,
İhtiyaç duyulan her konuda, planlama, mühendislik ve bunlar ile ilişkili diğer bilgilere hızlıca erişerek, üst düzey analizlerin kolaylıkla yapılabilmesini sağlamak, bu bilgilerin takibi ve kontrolü ile düzenli ve planlı bir kentleşme süreci için gereken yapıyı oluşturmayı hedeflemiştir.
Çorlu Belediyesi Meclis salonunda bir brifing veren Sampaş Genel Müdür yardımcısı Selçuk Ilıkcan sistem hakkında Belediye Başkanı, meclis üyeleri, daire amirleri ile ilçemizde bulunan kamu kurum temsilcilerine konu hakkında bilgilendirdi.
Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan bu projede Belediye Otomasyon Sisteminde Vatandaş Odaklı Hizmetlerde Sınırları kaldıracak olan sistem çalışanlara ve basına tanıtıldı

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...