***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Ocak 2010 Cuma

Lüleburgaz SGM, bugün hizmete giriyor

HABER VE FOTO:Fırat ÇALIŞKAN
Olay Haber / Trakya
Lüleburgaz Sosyal Güvenlik Merkezi’nin resmi açılışı bugün yapılacak. Açılış öncesi SGK Kırklareli İl Başkanı Mehmet bayram, gazetecilere Lüleburgaz Sosyal Güvenlik Merkezi’ni gezdirerek, merkezle ilgili bilgiler verdi.
Lüleburgaz Sosyal Güvelik Merkezi’ne büyük önem verdiklerini belirten Bayram: “Lüleburgaz, gerek büyük sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapması gerekse nüfusu itibariyle önemli bir ilçemizdir. Lüleburgaz’da 4-A, 4-B ve 4-C kapsamında yaklaşık, 36 bin 500 sigortalımız var. Bunun yanı sıra, ilçemizdeki pasif sigortalılarımızın sayısı da 20 bin civarında. Bunları aileleri ile birlikte düşündüğümüzde rakam daha da büyüyor. Böylesine büyük potansiyele sahip olan İlçemizde ihtiyaçlara cevap verebilecek bir Sosyal Güvenlik Merkezi yapmayı amaçladık” dedi.
Lüleburgaz SGM’nin 850 metrekare olduğunu söyleyen Bayram, sigortalarlın işlemlerinin giriş katında yapıldığını, vatandaşın bir aşağı bir yukarı oyalanmayacağını ifade etti. Bayram, merkez çalışanları için ise zemin katın tesis edildiğini, burada çalışanlar için yemekhane, dinlenme odası, çay ocağı, sistem odası, konferans odası ve dolapların bulunduğunu belirtti.
Mehmet bayram, Lüleburgaz SGM’nin şehrin merkezi bir noktasına yapıldığına işaret ederek, vatandaşın SGM’ye kolay ve taşıtsız ulaşabilmesine özen gösterdikleri sözlerine ekledi.
Bayram, Lüleburgaz sosyal Güvenlik Merkezi’nin, modern fiziki ortamda, teknolojiden faydalanarak, zaman kaybından ve bürokrasiden uzak bir şekilde ve kalifiye çalışanlarıyla sigortalılara hizmet vereceklerini kaydederek; “Buraya gelen sigortalılarımız eğer memnun ayrılırsa, biz görevimizi iyi yaptığımız düşünüp memnun olacağız. Sigortalılarımıza elimizden geldiğince iyi hizmet verme çabasında olacağız” dedi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...