***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Ocak 2010 Cuma

ÇORLU BELEDİYE BAŞKANI ÜNAL BAYSAN Çalışan Gazeteciler Bayramı Kutlu Olsun

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çalışan Gazeteciler Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlamıştır. Baysan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
Çalışan Gazeteciler Bayramı Kutlu Olsun
10 Ocak tarihini her yıl Çalışan Gazeteciler Bayramı olarak kutlamaktayız. Ülkelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basının, bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevi bulunmaktadır. Basın dünyasında çalışan ve emek veren gazetecilerin özverili çalışmaları sayesinde ülkemizde basın önemli bir konumda bulunmaktadır.
Ülkemizin gelişimi, halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetleri oluşturulmasında çok önemli katkıları olan gazetecilerin özlük haklarının iyileştirilmesi, daha özgür ve rahat ortamlarda çalışmalarının sağlanması gerekmektedir.
10 Ocak 1961 tarihinde, basın mensuplarının günü haklarına ve basın özgürlüğüne sahip çıkmak amacıyla başlattığı eylemden bu yana geçen 49 yıl içerisinde gazetecilerin özlük haklarında ve çalışma şartlarında kayda değer iyileştirmeler olmuştur. Ayrıca kanunlar çerçevesinde yapılan düzenlemeler sayesinde fikir ve düşünce hürriyeti yasalar çerçevesinde teminat altına alınmıştır. Bu önemli ve anlamlı günde tüm gazetecilerin ve basın mensuplarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Ünal Baysan
Çorlu Belediye Başkanı

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...