***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

21 Ağustos 2009 Cuma

SAĞLIK VE YEŞİLTEPE MAHALLESİNİN YÜZÜ DEĞİŞİYOR





Tekirdağ iline bağlı Çorluilçe Belediyesi, Sağlık ve Yeşiltepe Mahallesinde asfalt çalışmalarını ve temizlik çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.
Yeni faaliyete sokulan asfalt şantiyesinde üretilen asfaltlar Sağlık Mahallesin’de, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt serim ekibi tarafından asfaltlandırma çalışmalarında kullanılıyor. Asfalt Şantiyesinin faaliyetinden kısa bir süre sonra anacaddelerin birçoğunda çalışmalar tamamlandı. İşlek cadde ve sokaklardan başlanmak suretiyle geri kalan ara sokak ve geçiş yollarının da tamamlanması planlanıyor.
Öte yandan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde yürütüyor. Yeni alınan çöp konteynırları Sağlık ve Yeşiltepe Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan yerlere bırakılıyor. Hurda halinde olan eski konteynırlar ise bakım çalışması yapılıp boyandıktan sonra yeniden değerlendirilecek.
Belediye ekiplerinin çalışmalarını Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Hasan Ergün de yerinde takip etti. Temizlik İşleri Müdür V. Ünal Nişancı ile bir süre sohbet eden Ergün, Çorlu Belediyesi’nin mahallelerinde yaptığı çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çöp konteynırları yıllardır değiştirilmeyi bekliyordu. Eski konteynırlar hurda haline gelmişti. Birçoğu paslanmış durumda. Tekerlekleri kırılanlar ya da şekli bozulanlar var. Yeni konteynırlar kullanışlı olmasının yanında sokakların görüntüsünü de değiştirecek. Asfalt çalışmaları da tamamlandıktan sonra mahallemizin görüntüsü de değişecektir. Yapılan bu çalışmalarından dolayı Çorlu Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. İhtiyaç duyduğumuz her konuda Belediye personeliyle görüşüyoruz.”dedi.



HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...