***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

21 Ağustos 2009 Cuma

Başkandan festival değerlendirmesi


Çorluya bağlı Velimeşe beldesinde 15-16Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 1. boza festivali ve sünnet şöleni ardından makam odasında basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Boza festivalimiz adına yaraşır bir şekilde kutlandı dedi.
Başkan Yüksel, Velimeşe belediyesi olarak bu yıl ilk defa organize ettiğimiz 1. Boza festivali ve sünnet şölenini beklendiği gibi büyük bir katılım ve coşkuyla kutladık. Festivalimiz hedeflediğimiz gibi mükemmel geçti. Velimeşe insanı olarak festivale katılanlara Velimeşe halkının birlik, beraberlik, kardeşlik ve misafirperverliğini gösterdik. Boza festivalimiz adına yaraşır bir şekilde kutlandı. Halkımızın katılımı ve ilgisi bizi çok mutlu etti dedi.
Amaçlarının festivali geleneksel hale getirmek olduğunu kaydeden Başkan Yüksel, Bölgemizin en güçlü festival etkinliği olması için çalışacağız. Velimeşe kasabası bu bölgenin sanayi ve ekonomik gücünün, sosyal etkinlikleriyle de büyük olduğunu gösterecektir. Bundan böyle festivalimiz her yıl bir öncekinden daha büyük ve daha güzel olacak diye konuştu.
Basın toplantısının ardından Belediye Başkanı Rasim Yüksel basın mensupları ile öğlen yemeğinde bir araya geldi
KAYNAK:www.habercorlu.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...