***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

21 Ağustos 2009 Cuma

Özel Güvenlik İş Başı Yaptı




Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçe Belediyesinde Özel Güvenlik İş başı yaptı. Çorlu Belediyesi Özel Güvenlik Hizmet alımını yaptı. 26.04.2004 tarihinde 25504 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun kapsamında Çorlu Belediyesi Hizmet Binası, Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Şantiyesinde kanunun 10. maddesinde belirtilen özelliklere haiz Bir Güvenlik Amiri, iki bayan güvenlik elemanı ve yirmi erkek güvenlik elemanı toplam yirmiüç özel güvenlik görevlisi güvenliğin sağlanması işini yapacaklardır.
Güvenlik personeli Özel Güvenlik Eğitimi almış kişiler arasından seçilmişlerdir. Özel güvenlik haftanın yedi günü yirmidört saat görev başında bulunacaklardır. Görevliler üniformalı ve tam teçhizatlı olarak görev yapacaklardır.
Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya Özel Güvenlik ekiplerinin 24 saat hizmet verdiğini belirtti. “Belediye hizmet binamızda, Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Şantiyemizde görev yapacak olan Özel Güvenlik ekipleri işbaşı yapmışlardır. Özel Güvenlik personeli binalarımızın, araç ve donanım güvenliğini sağlayacaklardır. Özel Güvenlik personeli ile halkımıza güvenli ve huzurlu bir ortamda hizmet sunacağız.’dedi.


HABER VE FOTO:FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...