***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

21 Ağustos 2009 Cuma

Ersin BİLMEÇ OYNANAN OYUN PKK’ YA AÇILIMDIR

Tekirdağ Aydınlar Ocağı Başkanı Ersin BİLMEÇ, Hayrabolu yolu üzerinde bulunan şehit mezarlarını ziyaret ederek yapılan duaların sonunda, yaptığı açıklamada:
“Burada yatan şehitlerimiz neden şehit oldular? “ Kürt açılımı oyunu, Kürtlerden çok; terör örgütü ve onun yan kolu olan siyasi partiye bir açılımdır. Kürt adı kullanılarak terör ve örgütü ve yandaşları ödüllendirilmektedir.” Dedi.
Anayasa’ nın eşitlik ifade edilen 10. maddesi ters düşen ferdi ve hak ve hürriyetler yerine kolektif haklar ve imtiyazlar gündeme getirilmektedir. Ülkenin pazarlanması üzerine uzlaşma olamaz. Elinde silah, parmağı mayında olanlar muhatap alınamaz. Terör örgütünü terörden alıkoymak için örgütün istekleri doğrultusunda pazarlık yapmak, barış ve demokratikleşme olamaz.
Çözüm, teslim olmaktır.
“ Kan akmasın, analar ağlamasın diyorsak; kanun hâkimiyetini ve devlet denetimini sağlarız. Çözüm; örgütün ve katillerin silah bırakması ve adalete teslim olmasıdır.” Diyen Başkan Bilmeç, “ Bu şartları hazırlamak da siyasi iradeye düşer. Tek taraflı Çalıştaylar, dıştan kumandalı olmayan büyük STK ve Şehit Ailelerinden kaçmak çözüm olamaz. Çözüm; becerebiliyorsanız Irak’ ın Kuzeyindedir. ABD’ nin politikalarına ve oyalamalarına değil demokratik kılıfı altına gizlenmiş ihanet odaklarıyladır. Mübarek günler içinde bulunduğumuz şu günlerde şehitlerimize saygılı olalım ve şehitliğin anlamını öğrenelim.”
Ülkemizde 25 yıldan beri 40 bin kişinin üzerinde insanımızı öldüren güvenlik görevlilerimizi şehit eden, masumları katleden, binlerce insanımızı sakat bırakan bu terör örgütü ile antlaşma zemini hazırlamak milletimize ve şehitlerimize haksızlıktır. Bu örgüt milletimizi bölmek parçalamak için kuruldu. Kurulduğu günden beri de can yakmaktadır. Yıllardır süren hain eylemlerde anaların yüreği yanmış, ocaklara kor düşmüş, çocuklar yetim ve öksüz, aileler başsız kalmışlardır.
PKK terör örgütü, “Sizin haklarınızı koruyoruz – koruyacağız “ söylemleriyle hakkını koruyacağı insanları erkek- kadın, genç – çocuk demeden katletmiştir. Bu ülke, toplumun her kesiminden insanıyla geçmişten bugüne vatan bölünmesin, bayrak inmesin, ezan susmasın; canımıza, malımıza, namusumuza halel gelmesin; diye kanını, canını seve seve feda etmiş, şahadet mertebesine ulaşmışlardır. Şehit aileleri acılarını yüreklerine gömmüş hep devletin yanında yer almışlardır. Ancak bugün gelinen noktada şehit aileleri feryat ediyor. Verilen onca can, sönen bunca ocağın karşılığı bu ol-ma-ma-lı-dır.
ERSİN BİLMEÇ
TEKİRDAĞ AYDINLAR OCAĞI BŞK

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...