***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

21 Ağustos 2009 Cuma

FORTIS BANK ÇORLU’DA DA KOBİ’LERİN YANINDA


Fortis Bank Türkiye, anlaşmalı meslek kuruluşu üyelerine uygun koşul ve vade seçenekleri ile finansman desteğini sürdürüyor. Çorlu Bakkallar, Bayiler, Manavlar ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası ile imzalanan kredi anlaşması kapsamında, oda üyeleri Fortis Bank Türkiye’nin 10.000 TL ila 50.000 TL arasında sunduğu krediden 36 aya varan vade seçenekleriyle faydalanabilecekler.
Fortis Bank, Türkiye’nin dört bir yanındaki KOBİ’lere sunduğu desteği yaygınlaştırıyor. Banka’nın anlaşma yaptığı işletmeler arasına Çorlu Bakkallar, Bayiler, Manavlar ve Kuruyemişçiler Odası üyeleri de katıldı. Fortis Bank Türkiye Trakya Bölge Satış Direktörü Hikmet Güncan ile Çorlu Bakkallar, Bayiler, Manavlar ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası Başkanı Yusuf Gümüş tarafından imzalanan anlaşmayla, oda üyesi işletmeler Fortis Bank Türkiye’nin sunduğu uygun koşul ve vade seçenekleri ile finansman desteği alabilecekler.
Anlaşma uyarınca oda üyesi işletmeler, 10.000 TL ile 50.000 TL arasındaki krediden 36 aya kadar vade ve uygun geri ödeme seçenekleri ile yararlanabilecekler. İşletmeler, kendileri için Fortis Bank Türkiye tarafından oluşturulacak limit çerçevesinde taahhüt, mal alımı ve bayilik konularında garanti vermek üzere lehlerine düzenlenmiş, teminat mektuplarını da temin edebilecekler.
Çorlu Bakkallar, Bayiler, Manavlar ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası üyeliği ile birlikte, Türkiye çapında toplam 100’den fazla meslek kuruluşuna mensup KOBİ’ler, Fortis Bank Türkiye’nin avantajlı kredi seçeneklerinden yararlanabiliyor.

HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...