***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Mart 2010 Perşembe

Lüleburgaz’da Kimyasal Gübre uygulaması başladı

Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’nun katılımıyla, Mera Kanunu kapsamında yürütülen mera ıslahı ve amenajmanı projeleri çerçevesinde Lüleburgaz’a bağlı Ertuğrul Köyünde kimyasal gübre uygulaması yapıldı.
Mera alanına gelerek yetkililerden bilgi alan Vali Cengiz Aydoğdu, daha sonra traktöre binerek gübreleme işlemini başlattı.
Vali Aydoğdu gübreleme işleminin ardından köy kahvesinde köylülerle bir araya geldi. Köylülerin sorunlarını dinleyen Vali Aydoğdu, muhtar ve köylülerden köyün durumu ve sorunları ile ilgili bilgi aldı.
Ziyarete, Vali Cengiz Aydoğdu’nun yanı sıra, Lüleburgaz Kaymakamı Lütfullah Gürsoy, İl Emniyet Müdürü Behzat Canbazoğlu, İl Tarım Müdürü Erdinç Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Yiğit, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halit Gülten katıldı.
Aydoğdu ve beraberindekiler, daha sonra, Ertuğrul köyü Kültür Evini ziyaret etti. Evin sahibi Fatma Efe Aydoğdu ve beraberindekilere kültür evini gezdirerek bilgi verdi. Aydoğdu da, eski eşyaların ve kültürel ürünlerin bulunduğu evi ilgiyle gezdi. Aydoğdu, Fatma Efe’den Kültür Evi’nin ihtiyaçlarını dinledi ve gereken desteği vereceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...