***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Mart 2010 Perşembe

18 Mart Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri çerçevesinde Tekirdağ ValisiZübeyir KEMELEK tarafından Şehit yakınları ile Gazilerimize öğle yemeği verildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri çerçevesinde Tekirdağ Valisi Zübeyir KEMELEK tarafından Şehit yakınları ile Gazilere öğle yemeği verildi.
Tekirdağ Valisi Zübeyir KEMELEK tarafından verilen öğle yemeğine, Garnizon Komutanı İsmail GÜMÜŞTEKİN, Belediye Başkanı Adem DALGIÇ, daire müdürleri,şehit yakınları ile gazilerimiz katıldı.
Tekirdağ Valisi yapmış olduğu konuşmasında; bugün 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Şehitlerimizin yakınları ve Gazilerimizle birlikte olmak istedik. Bizleri kırmadılar sizlerin huzurunda kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Tabii bugün duygu yüklü bir gün yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyetinden bu tarafa olan tarihimizde olsun gerek daha önceki tarihimiz de olsun bizim tarihimiz şanla şerefle doludur. Tarihin her döneminde bu topraklar şehit kanlarıyla sulanmıştır. Özgürlüğümüzü bu kanlara borçluyuz. Ayrıca Cumhuriyetten itibaren gerek iç güvenliğimizde ve gerekse ülkemizin yurt dışındaki savunmamızda binlerce şehit verdik ve birçok gazimiz olmuştur. Onları minnetle anıyoruz. Aramızda bulunan gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyoruz. Şehit yakınlarımıza sabır diliyoruz. Devletimiz olarak her zaman yanlarındayız. Bu önemli günde bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize hoş geldiniz diyorum dedi.


KAYNAK:TEKİRDAĞ VALİLİK SİTESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...