***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Mart 2010 Perşembe

Elektrikçiler Odası Başkan Adayı Yılmaz Özeltin; “Odamızı sosyal ve iş yapan bir oda haline getirmeyi amaçlıyoruz.”

HABER: Fırat ÇALIŞKANLüleburgaz Hürfikir Gazetesi
20 Mart 2010 Cumartesi günü yapılacak olan Lüleburgaz Elektrikçiler, Elektronikçiler ve İnşaatçılar Odası seçimleri öncesi başkan adaylarından Yılmaz Özetlin gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.
Odanın bugüne kadar üyelerine yönelik genel anlamda hiçbir faaliyette bulunmadığını kaydeden Özetlin, “Odamızın üzerinde tabiri caizse ölü toprağını atıp, her alanda üyelerine ve Lüleburgaz’a fayda sağlayacak bir oda olmasını amaçlıyoruz”.dedi.
Özeltin, oda olarak en büyük sıkıntılarının elektrikçilerin özlük haklarının güvence altında olmaması olduğunu dile getirdi.
Özetlin yaptığı açıklamada; “Elektrikçi esnafının özlük haklarının oluşturulması en büyük isteğimiz. Nasıl ilaç almak için eczanelere gidiliyorsa, ciddi ve tehlikeli bir meslek olan elektrik malzemeleri de elektrikçi dükkânlarından alınmalı. Ama bu ürünleri halkımız her yerden temin edebiliyor. Bilinçsizce alınan bu ürünler ileride büyük kayıplara yer verebildiği gibi insan hayatını tehlikeye atabiliyor. İşte bu sebepten ötürü göreve geldiğimiz takdirde ilk işimiz özlük haklarımızın kazanılmasını sağlamak olacaktır.
Önem verdiğimiz diğer bir konuda federasyon ile ilişkilerimizi ilerletmek ve üyelerimiz için faydalı çalışmalar yapmak. Günün gereklerine, koşullarına, olanaklarına uygun olarak üyelerimizin sorunlarını çözmek için çalışmak, mesleğimizin ilçemizin yararına göre uygulanması ve geliştirilmesi için çabalar göstermek, diğer meslek odaları ve üyeleri ile uzmanlık alanlarına göre kamuoyu oluşturmak ilgilileri uyarmak birinci görevimiz olacaktır.” dedi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...