***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Mart 2010 Perşembe

Kendisini benzinle yaktı

Çorlu’da inşaat işi ile uğraşan 36 yaşındaki Niyazi Esmebaşı mezarlık bahçesi yanında kendisini benzinle yakarak yaşamına son verdi.
Olay dün sabah saat 10.15 sıralarında meydana geldi. Mezarlıkta kabristan ziyaretinde bulunan vatandaş, bir kişinin yandığını görünce çevreden yardım isteyerek Esmebaşının üzerine su döktüler.
Polis ile sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi üzerine yapılan kontrolde 36 yaşındaki Niyazi Esmebaşının hayatını kaybettiği belirtildi. Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek inceleme başlattı. Polis ekipleri ise duvarın üstündeki kimlikten yola çıkarak Niyazi Esmebaşı'nın kimliğini tespit etti. Ekipler daha sonra eski eşi ve 2 çocuğunun oturduğu Şehsinan Mahallesi Kumyol Caddesi'ndeki Ömür Apartmanı'nın 5'inci kattaki evine gitti. Ekipleri kilitli yatak odasından içeri girdiğiklerinde yatağın içinde yastıkla boğularak öldüğü tahmin edilen 39 yaşındaki Öznur Kılınç'ın cesedi ile karşılaştı.Polisin sorusu üzerine evde bulunan 12 yaşındaki Tarık ve 14 yaşındaki Burak Esmebaşı, babaları Niyazi Esmebaşı ile anneleri Öznur Kılınç'ın yaklaşık 2 yıl önce boşandığını, babalarının arada eve geldiğini ve dün akşamdan itibaren babalarının yatak odasına girmelerini yasakladığını söylediği belirtildi. Savcının yaptığı inceleme ardından cesetler otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ekipleri ise cinayetin ve intiharın nedenini araştırıyor.
KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...