***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

2 Mart 2010 Salı

LİAD Bulgaristan‘da fuara katıldı

Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Lüleburgaz İşadamları Derneği (LİAD) geçtiğimiz hafta sonu Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde Uluslararası Tarım ve Gıda fuarına (International Agricultural Exhibition ) katıldı.
LİAD Başkanı Cengiz KONCA yaptığı açıklamada, Cuma günü sabah 08.00’da başlayan programlarının Pazar günü saat:17.00 da sona erdiğini bildirdi.
Konca; dernek başkanı olarak kendisi ile birlikte, LİAD Başkan Yardımcısı Özer Büyükkurt ve 15 üye işadamımızla toplam 17 kişilik ekiple fuara katıldıklarını belirtti.
LİAD olarak Plovdiv’de yapılan bu fuara ilk olarak katıldıklarını, yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini bağlantılar için karşılıklı numuneler gönderileceğini ve bunun neticesinde siparişlerin geleceğine inandığını ifade eden Cengiz Konca, fuarda Türkiye’den de stantların açıldığını ve fuara ilginin de yüksek olduğunu, bu güzel gelişmelerin iki ülke arasında ki ticaret ve dostluğun artacaklarına inandıklarını belirterek, üyelerimiz açısından bu tip organizasyonların hem ufuk açtığını hem de dış dünyayı daha iyi tanımamıza imkan verdiğini bildirdi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...