***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

2 Mart 2010 Salı

GÜRSOYLAR KOLEJİNDE YETENEKLER YARIŞTI

Kurulduğu günden bugüne bölgemizdeki toplumsal gelişim için olanaklar sağlayan, bölge öğrencilerini bilime, spora ve sanata yönlendirici çalışmalar yapan ve başarılı öğrencileri ödüllendiren Gürsoylar Koleji, bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor.
Kurum, bu çalışmaları kapsamında Amerikan Kültür ve Dil Okulları işbirliğiyle finali mayıs ayında yapılacak olan Gürsoylar Koleji Ses ve Enstrüman Yarışması eleme programını gerçekleştirdi. 01 Mart 2010 Pazartesi günü Gürsoylar Koleji Tiyatro Salonunda yapılan elemelerde yarışmacılar, Çınar ÇULCUOĞLU (Özel Mavi Nota Bale ve Müzik Kursu Kurucu Müdürü), Hakan ÖZEL (Akademi Müzik Okulu Sahibi) ve Meltem YILMAZ’dan (Atakent İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni) oluşan jürinin önünde, seçtikleri ya da kendilerinin yazıp besteledikleri eserleri en güzel şekilde seslendirmeye çalıştılar. Türk Sanat Müziği-Türk Halk Müziği, Pop, Rap ve Enstrüman olmak üzere toplam dört dalda seslendirilen eserler sonunda, finale katılmaya hak kazanan isimler belirlendi.
Pop dalında: Edanur SELÇUK birinci, Oğuzcan DİKMEN ikinci ve Cansu ÇETİNEL üçüncü olurken Yağmur YEŞİL de Jüri Mansiyon ödülünü alarak finale katılmaya hak kazandı. Rap dalında: Bekir MANCI birinci, Fettah MARANGOZ ikinci, Grup Direniş ise üçüncü oldu. Türk Halk Müziği-Türk Sanat Müziği dalında: Muhammed GÜMÜŞ birincilik derecesini alırken Şenay OĞUZ ikinci, Nihan DEMİREL üçüncü oldu. Enstrüman dalında ise Bilgin ŞEN, Christina Marie CAPPELLI ve Burak DUMANHAN finalde yarışmaya hak kazanan isimler oldular.
Eleme programı sonunda yarışmaya katılan tüm yarışmacılar, katılım belgelerini Gürsoylar Koleji Kurucusu M. Kemal GÜRSOY ve Gürsoylar Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü A. Berk GÜRSOY’un elinden aldılar.
Yarışmaya katılan tüm öğrencilerin heyecanlı bekleyişi ve finale kalan isimlerin sevinciyle noktalanan programda, genç öğrenciler güzel bir etkinlikte bulunmanın keyfini ve müzik ile kendilerini ifade edebilmenin mutluluğunu yaşadılar.
Özel Gürsoylar Koleji
Kurumsal İletişim Birimi

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...