***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

2 Mart 2010 Salı

Çorlu TEMAdan Gönül Dostları Dayanışma gecesi

Geceye Tema Genel Müdürü Prof. Orhan Doğan, Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Valcho Markov eşleri ile birlikte katıldı.
Çorlu TEMA gönüllü temsilciliği tarafından her yıl geleneksel hale gelmiş olan, “GÖNÜL DOSTLARI DAYANIŞMA GECESİ” büyük bir katılım ile Emlak Konutları Arda Restaurant’ ta yemekli-müzikli olarak gerçekleştirildi.
Geceye TEMA Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Doğan, Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Valcho Markov, NKÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Orta, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar, Çorlu AK Parti İlçe Başkanı Atilla Arıksoy ve Yönetim Kurulu, CHP İlçe Başkanı Av. Emre Köprülü, Belediye Başkan yardımcıları Serhat Çatalkaya ve Ahmet Sarıkurt, DSP İlçe Başkanı Mustafa Varlı ve Yönetim Kurulu, DYP’ den Ahmet Altay, ÇİSAD Başkanı Kemal Kavut, ADD Başkanı Yüksel Gür, Çorlu’lu Tema gönüllüleri ile çevreciler eşleri ile birlikte katıldı.
TEMA Çorlu Gönüllü Temsilcisi Ahmet Cömert ve çalışma arkadaşları örnek bir ev sahipliği yaptılar.
Gece Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
Gecenin açılış konuşmasını Tema Gönüllü Temsilcisi Ahmet Cömert yaptı. Çorlu’da çevre çalışmalarına büyük önem verip özellikle okullarda faaliyetlerin yapılması için öncülük yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar ile çevre konusunda duyarlı olup katkı yapan Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Valcho Markov’a hazırlanan plaketler tek tek takdim edildi.
n Erdal ÖZCAN 410’da
Baştarafı 1. sayfada
Gecede udi sanatçı Yaşar Arapoğlu, oğlu ile birlikte örnek bir müzik ziyafeti sundu. Ayrıca Çorlu Tema korosu sazlar eşliğinde gecede mini bir konser verdi. Birde oynanan yöre oyunlarında sahnede yer alan çiftlerde doyasıya eğlendi.
GECE ANISINA ÇAM AĞACI AÇIK ARTTIRMAYA KONDU
Tema tarafından düzenlenen gecede, açık arttırmaya konulan çam ağacıda iyi bir rakkama alıcı buldu. Açık arttırma Seymenköyü/Delibaşoğlu çiftliği sahibi Recai Delibaşoğlu’nda kaldı.
HABER VE FOTO:ERDAL ÖZCAN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...