***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

6 Ocak 2010 Çarşamba

Yavuz Hırsız İş Yeri Sahibini Dövdü




Tekirdağ iline bağlı Çorlu’da meydana gelen olayda hırsızlık şüphelisi iki kişi yakalandıkları iş yeri sahibini demir çubukla döverek hastanelik etti.
İş yeri sahibi hastanelik olurken, kaçan şüpheliler kovalamacanın ardından jandarma ekiplerince yakalandı.
Edinilen bilgilere göre olay Çorlu’ya bağlı Seymen Köyü’nde meydana geldi. İstanbul`ndan kiraladıkları otomobille M.S.`ye ait pompa üretim fabrikasına gelen iki hırsızlık şüphelisi, önce idari bölümden içeriye girdi ardından da işyerindeki bilgisayarları kapıya kadar taşıdılar. Binada bulunan çelik kasayı da açarak içerisinde bulunan ruhsatlı tabancayı da alan iki hırsızlık şüphelisi, güvenlik kameralarının kendilerini görüntülediğini fark edince kamera bilgisayarını yakarak imha ettiler. İşyerini kontrole gelen fabrika sahibi M.S., hırsızlık şüphelileri ile karşı karşıya gelince büyük şaşkınlık yaşadı. M.S.`yi önce tersleyen iki kafadar, M.S.`nin fabrika sahibi olduğunu söylemesinin ardından demir çubukla vurdukları fabrika sahibini yaralayarak kaçmaya başladılar. Konunun bildirilmesi ile harekete geçen jandarma ekipleri plakası belirlenen otomobili kısa sürede yakalayarak araç içerisinde bulunan S.Ö (28) ve Y.Y. (32) adlı şüphelileri gözaltına aldı.
Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı`nda sorgulanan iki şüpheli sevk edildikleri adli mercilerce Nitelikli yağma, yaralama ve mala zarar verme suçlamaları ile tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
KAYNAK:ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...