***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

6 Ocak 2010 Çarşamba

MEŞHUR ŞAMCI, MÜŞTERİLERİNİ HAYRETE DÜŞÜRMEYE DEVAM EDİYOR


Haber: Erdoğan AYAŞLI
Babaeski İlçesi’nde, 17 yıldır Şam tatlısı satan Ayhan Demirtaş (36), müşterilerine bir birlerinden ilginç yaptığı şovlarla hayrete düşürmeye devam ediyor.
Babaeski’de çarşı ve sanayi esnafı arasında, Şam tatlısı dolu tepsi ile yaptığı bir birinden ilginç gösteri hareketleri ile geçtiğimiz günlerde Ulusal ve Yerel yazılı basında geniş bir şekilde yer alan meşhur Şam tatlıcısı Ayhan Demirtaş yine şovları ile dikkatleri üzerinde topladı.
Fatih Caddesi’nde, seyyar arabası ile müşterilerine satış yapan Şam tatlısı satıcısı Ayhan Demirtaş’ın, yaptığı bir birinden ilginç hareketlerini izleyenler şaşkınlığını gizleyemedi ve tepsi ters çevrilince adeta hayrete düştü.
Bazı meslektaşlarım benimle fiyat konusunda rekabet edebilirler ama kalite konusunda asla rekabet edemezler diyen Şam tatlıcısı Demirtaş, kış günlerinin tek enerji kaynağının Şam tatlısı olduğunu belirtti.
Demirtaş’ın, cadde ortasında yaptığı bu ilginç şovu karşısında etkilenen müşteriler arkadaşlarına ve de yakın dostlarına Şam tatlısı ikram etti.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...