***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

6 Ocak 2010 Çarşamba

Teslim oldular

Tekirdağ il merkezinde bulunan bir kahveyi basan kimliği belirli 2 kişi, işletmeci ile arkadaşını tabancayla vurduktan sonra kaçmıştı. Saldırganların yakalanamaması üzerine Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek telsizle ekiplere, “Burası Teksas mı? O kişileri mutlaka yakalayın” diye anons ederek, şüphelilerin biran önce yakalanması talimatını vermişti. Olayın üzerinden 24 saat geçmeden Tekirdağ il emniyet müdürlüğüne bağlı ekiplerin başarılı çalışmaları sonucunda aranan zanlılardan olan 36 yaşındaki Şakir Yersiz ve 26 yaşındaki Atilla Tekdemir polise gelerek teslim oldular.
Olaydan sonra kayıplara karışan Şakir Yersiz ve Atilla Tekdemir, dün öğle saatlerinde avukatları ile birlikte Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Olayda kullanılan Glock marka tabancayı polise veren zanlılar susma haklarını kullanarak ifade vermedi. 2 zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında Tekirdağ Adliyesi’ne getirildi.
Yaralı yakınlarının silahlı saldırıda bulunma ihtimalini göz önüne alan polis ekipleri zanlılara çelik yelek giydirdi. Zanlılardan Atilla Tekdemir, adliye girişinde görüntü almaya çalışan gazetecilere küfür ederek saldırmak istedi.
Polis tarafından engellenen Tekdemir adliyeye sokuldu. Mahkeme de hakim karşısına çıkan zanlılar tutuklanarak ceza evine yolladılar.
KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...