***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Şubat 2010 Perşembe

CHP’DE TABAN HAREKETİ

Lüleburgaz CHP’den birlik beraberlik yemeği
Lüleburgazlı Cumhuriyet Halk Partiler (CHP) düzenlediği yemekte dostluk ve birliktelik mesajları verildi.
HABER VE FOTO: Fırat ÇALIŞKANLüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Lüleburgazlı CHP’liler düzenlenen birlik beraberlik gecesinde bir araya geldi.
DSİ tesislerindeki yemeğe, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Kırcıoğlu, CHP’li Belediye Meclis üyeleri Koray Şentürk, Murat Gerenli, Tanjuı Göktaş, Öner Çavaş, CHP ilçe delegeleri ve üyeleri katıldı.
Yemekte katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmazken, burada meclis üyeleri, delegeler ve üyelerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak “Örgütümüzle birlik ve beraberlik içinde olmamız bizleri mutlu ediyor. Örgütümüzle bundan sonra ki süreçte daha verimli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Bundan sonraki süreçlerde örgütümüzle birlikte daha organizeli ve planlı çalışmalar yapacağız. Gençlik kollarımızı bundan sonraki siyasi atmosferimizde daha aktif görmek için kendi siyasi tecrübelerimizle desteklememiz gerekiyor. “dedi.
Yemekte bir açıklama yapan Lüleburgaz Belediye Meclis üyesi Tanju Göktaş; “Bu iktidar gidicidir. Ankara’ya Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikmeye ve Sayın Genel Başkanımız Deniz Baykal’ı Başbakan yapmaya hep birlikte örgütümüzle yapacağız” dedi.
Göktaş sözlerine şöyle devam etti. “Bu yemeği örgütümüzün birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstermek için düzenledik. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Lüleburgaz’da örgütlülüğün ve birlikteliğin en iyi örneğini vereceğiz. Önümüzde genel seçimler var. Bundan sonraki hedefimiz örgütümüzle birlikte hem Lüleburgaz’da hem Kırklareli’nde ve hem de Türkiye’de partimizi iktidara taşımak olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi örgütüyle bu iktidarın sultasını yıkacak ve sosyal demokrat iktidarın bayrağını tüm ülkemizde dalgalandıracak” diye konuştu.
Gecede birlik beraberlik mesajları verilirken, bir arada olmak amacıyla düzenlenen toplantının her ay tekrarlanmasının düşünüldüğü ve bir sonraki toplantının CHP’li milletvekillerinin de katılacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...