***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Ocak 2010 Perşembe

Sevgilisini balkondan attı!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde birlikte yaşadığı ve fuhuş yaptırdığı öne sürülen sevgilisinin korkudan 3. kattan balkondan atlamasına ve daha sonra hastaneye götürmeyerek ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan Cemal Karaca, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
10 Aralık 2007'de Çorlu'da meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti:Antalya'da yaşayan ve arkadaşı Dilek Ataş'ın yanına gelen Songül Güldür, burada arkadaşının sevgilisi Cemal Karaca ile tanıştı. Daha sonra Songül Güldür ile Cemal Karaca ilişki yaşamaya başladı. İddiaya göre Karaca, olaydan bir hafta önce 15 aydır birlikte yaşadığı Dilek Ataş'ın yanına Songül Güldür'ü de getirdi. İki kadınla birlikte yaşayan Karaca, Güldür'e zorla fuhuş yaptırıyordu. Kıskançlık nedeniyle olay günü iki kadın arasında çıkan tartışmaya müdahale eden Karaca, Dilek Ataş'ı bıçakla yaraladı. Bunun üzerine Songül Güldür, Karaca'nın kafasına içki şişesiyle vurup mutfağa kaçarak kapıyı kilitledi. Karaca mutfak kapısını kırıp içeri girince kaçmaya çalışan Güldür 3. kattaki balkondan düştü. Karaca, yaralı kadını hastaneye götürmek yerine eve getiren ve şikayetçi olmaması için tehdit etti. Fenalaşan kadın, daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde "kasten öldürme, kasten yaralama, suç yardım bildirim yükümlülüğünü yerine getirmeme sonucu ölüme neden olma, bir kimseyi fuhşa teşvik etmek veya yaptırmak, aracılık ettirmek ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından tutuklu olarak yargılanan Cemal Karaca, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Daha sonra yapılan indirimlerle ceza 12 yıl 6 aya çevrildi. Tutuksuz sanık Dilek Ataş'ın ise 5 yıl denetimli serbestlik uygulamasına tabi tutulmasına karar verildi.
KAYNAK.ÇORLU GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...