***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Ocak 2010 Perşembe

“ESNAFIMIZIN HAKLARINI BİZ KORUDUK, YİNE BİZ GERİ ALACAĞIZ”

HABER VE FOTO.Fırat ÇALIŞKAN
Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Seçimleri öncesi, başkan adaylarından Tuncay Bayraktar, Hürfikir gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.
Seçimlerle ilgili Hürfikir gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fırat Çalışkan’a açıklamalarda bulunan Bayraktar, bugüne kadar pazarcı esnafı için büyük mücadeleler verdiklerinin ve etkin mücadele nedeniyle bazı kesimlerden tepkiler gördüklerinin söyledi. Yaptıkları tüm çalışmanın esnafın menfaati için olduğunun söyleyen Bayraktar, “Biz esnafımız için mücadele ederken, kendi menfaatlerini düşünen başka güçler, bizleri yanlış lanse ettiler. Bu yüzden hiç istenmeyen ve beklenmeyen olaylar yaşandı. Bizler, yalnızca ve yalnızca esnafımızın hakları için mücadele verdik. Bundan sonra da ayın haklar için daha etkin bir mücadele vereceğiz” dedi.
Önümüzdeki dönem göreve geldikleri takdirde yapacakları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan başkan adayı Tuncay Bayraktar şunları söyledi.
“ Pazarcı esnafı, 17 Ocak tarihinde geleceğini tayin edecek. Bu nedenle bu seçimde oyuna sahip çıkmalı ve Pazar günü gelip sandıkta kendi geleceğini tayin etmeli.
Biz; Pazar yerinin taşınarak, daha güvenli, daha huzurlu bir Pazar oluşmasını sağladık. Bizi beğenmeyenler bunu geliştirmek için ne yaptı? HİÇBİRŞEY!..
Biz; aylarca, hatta yıllarca esnafımız daha az kira ödesin, Esnafımız daha çok kazanç sağlasın diye kavgalar ettik, mahkemelere çıktık. Sonunda mücadelemizi kazandık, tüm ödenen ücretleri yarı yarıya indirdik. Bizi beğenmeyenler ne yaptı? HİÇBİRŞEY!..
Biz; bir toplu iğnesi bile olmayan Pazarcılar Odasını gayrimenkul sahibi yaptık. Kira ödemekten kurtarıp otomasyona geçmesinin sağladık. Saatlerce süren hizmetleri, 1 dakikada yapacak teknolojileri esnafımızın hizmetine sunduk. Bizi beğenmeyenler ne yaptı? HİÇBİRŞEY!..
Yaptığı hizmetler yalnızca bizlerin değil, tüm Türkiye’de ki odaların dikkatini çekti. Bu sayede federasyon da yönetim kurulu üyeliğine kadar yükselip, Lüleburgaz’daki pazarcı esnafının Ankara’daki sesi, kulağı olduk. Peki, bizi beğenmeyenler ne yaptı? Ankara’ya daha giremedi. Verdikleri hangi söz yerine getirildi.
Pazarcılar Esnafı Kardeşim; yarınlar için yapılacak çalışma ve projelerle pazarı canlandırmak için “EKMEK PARASI’nın çıkması için…
OY’UNA VE ODANA SAHİP ÇIKMAK İÇİN BİZLERE DESTEK VER” diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...