***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Ocak 2010 Perşembe

KEŞAN TSO’DAN ÇORLU TSO’YA ZİYARET

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (Keşan TSO) Meclis Başkanı Celil TANYOLAÇ, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU, Keşan TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevtap ENGİN , Edirne TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Sevgi ÖZGÜNAY 14 Ocak 2010 Perşembe günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundular.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı İhsan ERİK, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ ve Yönetim Kurulu Üyesi Muammer GÜNER’in hazır bulunduğu ziyarette; Çorlu TSO Başkanı Özlem YEMİŞÇİ;“ Göreve geldiğimiz günden beri Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Meclisimiz birbirine kenetlenmiş durumdadır. Odamız olarak en büyük hedefimiz sanayi, ticaret gibi temel alanlarda bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yapmaktır. Geçtiğimiz dönemden Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın başarılarını yakından takip ettik. Trakyada ses getiren faaliyetler gerçekleştirdi. Bu dönemde de güzel projelerin çıkacağına inancım tamdır. Kadın Girişimciler Kurulu olarak kadınlarımıza erkeklerden tam anlamıyla destek gelmektedir. Bu da bizleri çok mutlu etmektedir.” dedi.
Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU; “Türkiye’de bir ilk olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası başkanının kadın olması bizleri onurlandırmaktadır” Keşan TSO olarak; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde oluncağını belirterek; Keşan Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları hakkında bilgiler sundu.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem YEMİŞÇİ, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU’na Çorlu TSO’yu ziyaretleri anısına Atatürk Portresi sundu.
HABER VE FOTO:RAMADAN KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...