***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Ocak 2010 Perşembe

Kadınlar İçin Sağlık Taraması

Çorlu Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Şifa Hastanesi ve Acıbadem Hastanesi’nin işbirliğiyle, kemik ve şeker taraması yaptırmaya başladı.
Çorlu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin organize ettiği sağlık taramasında, Çorlu Şifa Hastanesi tarafından kemik taraması, Acıbadem Hastanesi tarafından şeker taraması, kadınlar için ücretsiz olarak yapılıyor. Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kemik taramasına ilk gün yoğun katılım oldu. Sağlık Taraması organizasyonunda görev alan sağlık görevlileri, modern cihazlarla vatandaşları belirli bir program dâhilinde muayene ettiler.
Sağlık taraması çalışmalarını takip eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatoş Kaygusuzoğlu, “Halkımızın sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi için Şifa Hastanesi ve Acıbadem Hastanesi işbirliğiyle, kemik ve şeker taraması yaptırıyoruz. İlk günden itibaren yoğun bir katılım yaşandı. Ancak kemik tarama cihazının günlük çalışma kapasitesi 200 hastayı muayene etmeye imkân tanıyor. Bize gelen talepler doğrultusunda önümüzdeki günlerde de sağlık taraması hizmetini sürdüreceğiz,”diye konuştu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...