***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Ocak 2010 Çarşamba

Okulda darp iddiası

HABER VE FOTO:Fırat ÇALIŞKAN
Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Kırklareli iline bağlı Pınarhisar'da faaliyet gösteren bir ilköğretim okulunda öğrencilerin öğretmeni tarafından dövülerek darp edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
Kızının Öğretmeni tarafından dövülerek darp edildiğini iddia eden S.Ö. isimli anne; "11 Ocak 2009 günü sınıf öğretmeninin uyguladığı şiddet sonucu kızımın baş bölgesinde oluşan darp izleri bizleri oldukça üzerken, bir o kadar da sinirlendirmiştir" dedi.
Söz konusu olaya maruz kadığını ifade eden ve ailesinin de isteğiyle ismnin açıklanmasını istemeyen kız öğrenci, sınıf öğretmenlerinin bir arkadaşı ile şakalaşmasına kızarak, hem arkadaşını hem de kendisini dövdüğününü iddi etti.
Kızına yapılan bu haksızlığın arkasını bırakmayacaklarını ve aldıkları darp raporu ile olayı savcılığa intikal ettirdiklerini belirten anne S.Ö. ve dayı E.Y., başka öğrencilerin de aynı olaya maruz kalmamaları için ilgili mercihlerin gerekli hassasiyeti göstereceğine inandıklarını ve haklarını her daim sonuna kadar arayacaklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...