***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Ocak 2010 Çarşamba

CHPnin Çorlu İlçe Teşkilatı yeni yönetimi basınla bir araya geldi

Geçtiğimiz Pazar günü bilindiği gibi CHP Çorlu İlçe kongresi belediye düğün salonun da büyük bir katılım ile gerçekleşmişti. CHP’ nin yeni seçilen çiçeği burnunda yöneticileri parti lokalinde BASIN’la bir araya geldiler.
Gelen konuklara kurupasta ve çay ikram edildi.
BAŞKAN KÖPRÜLÜ,”BİRLİK ve BERABERLİĞİMİZ ÖRNEK OLMUŞTUR”
İlçe Başkanı Av. Emre Köprülü, “pazar günü Çorlu CHP teşkilatı olarak örnek bir kongre gerçekleştirdik. Bu birlik-beraberliği ortaya koydu. Seçimlere tek liste katılmasına karşın 367 delege kongreye katılıp oy kullanmıştır. Bunun dışında delege olmayan partililerimizde kongremize ilgi gösterdiler. Seçimle sandıktan çıkmak bizim içinde ayrı bir mutluluk kaynağı olmuştur. Yeni Çorlu CHP yönetimi yeni dönemde şeffaf bir çalışma uygulayacaktır. Kapımız partili ve partisiz tüm Çorlu halkına açıktır. Tekirdağ ilinde CHP kongreleri bir takvim dahilinde sıra ile gerçekleşiyor” dedi.
“ OLASI BİR NORMAL ve ERKEN SEÇİME HAZIRIZ”
Başkan Köprülü konuşmasını sürdürürken, “Biz CHP olarak seçime hazırız. Olası bir erken seçim veya normal seçim hiç fark etmez. Çünkü çalışmalarımız seçimle ilgilidir. Sıkıntılar ortadadır. Toplumun bütün kesimleri sıkıntı içinde bulunuyor. Bu sıkıntıları AK parti iktidarı görmezden geliyor. Ama gerçekleri halkımızda biliyor ve görüyor.” dedi. Toplantıya Çorlu CHP ilçe yönetimi: Tahsın Akın, Yılmaz Aslan, Kemal Aydın, Duygu Aydın, Güner Çetin, Cemal Çiçek, Hüsamettin Dalkılıç, Dilek Demir, Hasan Eligül, Şansal Erbirsin, Fatoş Gaygusuzoğlu, Adnan Kum, Ali Tatlıdil, Doğan Uçan katıldı.
HABER:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...