***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Ocak 2010 Çarşamba

Çorlu Belediyesinden Altyapı ve Yol Yapım Çalışmaları

Çorlu Belediyesi, Reşadiye ve Muhittin Mahallelerinde kanalizasyon sistemindeki arızayı onarıp bozuk asfalt yüzeyi yeniliyor. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Muhittin Mahallesi’nde 712 metre, Reşadiye Mahallesi’nde 860 metrelik alanda toplam 1250 adet büz döşenerek eskileriyle değiştirildi.
Reşadiye Mahallesi’nde Yunus Emre Caddesi 2. Sokak ve Yeni Evler 1. Sokak’ta kanalizasyon sisteminde arızalardan dolayı başlatıldı. Çorlu Belediyesi’ne bağlı ekipler arızalı bölgeyi tespit ederek geniş bir alanda kazı çalışması yaparak mevcut büzleri çıkartarak yenilerini yerleştirdi. Kanalizasyon sistemindeki arızaların tekrarlanmaması için geniş bir alanda atık su tahliye büzleri yenilenirken, bozulan yollarda bakım ve onarım çalışması yapılarak eski haline getiriliyor.
Altyapıda yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, “Çorlu’nun altyapıyla ilgili sorunlarını tespit ettik. Belli bir program dâhilinde yaşanan aksaklıkları gidermeye çalışıyoruz. Reşadiye ve Muhittin Mahallelerinde yaşanan arızalardan dolayı öncelik arz eden bölgelerde altyapı sistemini yeniledik. Önümüzdeki aylarda çalışmalarımızı daha yoğun bir şekilde yürüteceğiz,” diye konuştu
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...