***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

15 Ocak 2010 Cuma

Çorlu Şoförler Odası Başkanı Abdullah Baş; Genel Kurulda Yeniden Başkanlığa Adayım

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, 24 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kurulda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Çorlu Şoförler Odası üyelerinin teveccühü ile 11 yıldan bu yana başkanlık görevini yürüttüğünü ve esnaflar için çeşitli hizmetlere imza attığını kaydeden Başkan Baş; “Odamıza bağımsız bir bina ve sosyal tesis kazandırdık. Trakya bölgesinde bu büyüklükte, böylesine imkanları olan, sosyal tesisleri bulunan bir başka esnaf odası daha yok. Yeni binamızla odamıza gelir de temin ettik. Düğün Salonu ile kiraya verdiğimiz Restaurant ve SGK binasından odamıza gelir sağlıyoruz. Bu gelirler üyelerimize yeni hizmetler olarak geri dönecek” dedi.
Yeni binanın yanı sıra odaya çekici ve ambulans da kazandırdıklarını ve üyeler başta olmak üzere Çorlu halkının hizmetine sunduklarını ifade eden Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş; “Geride kalan 3 genel kurulda destek vererek yönetimi ben ve ekibime veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Üyelerimizden aynı teveccühü yenide bekliyoruz. Yeniden görev verilmesi halinde öncelikli konumuz T, S ve J plaka sahibi üyelerimizin sorunların çözüme kavuşturmak olacak. 2 bin üyemiz bulunuyor. Bu üyelerimizin sorunlarını yerel yönetimlere taşıyabilmek ve gündeme getirebilmek için bu dönem Belediye Meclis üyeliğine seçildim. Belediye Meclisi`nde üyelerimizin haklarını savunuyorum. Gelen talepler doğrultusunda Otogar kapı çıkış ücretlerinde indirim sağlandı. Bundan sonra da üyelerimizin çıkarlarını ilgilendiren konuların her alanda takipçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Baş, 24 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan Genel Kurula tüm üyelerin katılmasını istediklerini belirtti.
KAYNAK:AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...