***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

2 Aralık 2009 Çarşamba

Yılbaşı Biletleri Satışa Sunuldu

31 Aralık 2005 tarihinde gerçekleştirilen büyük ikramiye çekilişinde 20 milyon TL`lik büyük ikramiyenin isabet ettiği 2138345 numaralı biletin satıldığı Tekirdağın Çorlu ilçesi 4 yıl aradan sonra yeniden büyük ikramiye kazanmanın umudunu yaşıyor. Vatandaşlar, satışa çıkalı birkaç gün olan Yılbaşı özel çekilişi biletlerine yoğun ilgi gösteriyor.
Bu yıl sahtecilere karşı Merkez Bankası taktikleriyle 2010 biletlerini basan Milli Piyango İdaresi biletleri satışa sunuldu. Çorlu`da henüz ilk günlerden büyük ilgi gören biletler, tam 30, yarım 15, çeyrek bilet ise 7,5 TL'den satışa sunuldu.
Çorlu`da milli piyango bileti satan Bayram Müstecipoğlu, vatandaşların bilet alırken dikkatli olması gerektiğini belirterek, "Bu yıl ki biletler filigranlı özel kağıtlara basıldı. Bilet ışığa tutulduğunda, içinde Milli Piyango amblemi görülüyor. Sol üst köşesinde ise MP amblemiyle sağ alt köşede talih kuşu bulunuyor. Sahteciliği önlemek için özel mürekkep kullanılan biletlerimiz ilk günde yoğun ilgi gördü. Büyük ikramiye 30 Milyon, 1 adet 5 Milyon, 5 adet de 1'er Milyon TL ve toplamda 177 Milyon TL dağıtılacak. Vatandaşlar, ‘bana
çkmaz’ demesin. Herkes şansını denesin. Satışlar böyle devam ederse biletlerin son güne kalmayacağını tahmin ediyoruz. Önceki yıl ve geçen yıl buradan sattığım biletlerle birçok müşterimizin yüzünü güldürdük, bu çekilişte de ikramiye dağıtmayı umuyoruz” dedi.
Bilet alan vatandaşlar ise küçük bir umut olsa bile şanslarını denemek istediklerini söylediler.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...