***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Kasım 2009 Cuma

Hülya Koçyiğit'ten Edirne Belediyesi'ne ziyaret







Türk sinema tarihinin en büyük sanatçılarından Hülya Koçyiğit Edirne Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkan Vekili Namık Kemal Döleneken’i makamında ziyaret etti.
2. Edirne Uluslararası Kültür ve El Sanatları Etkinliği kapsamında kitabını imzalamak üzere Edirne’ye gelen Hülya Koçyiğit’i Edirne Belediyesi girişinde karşılayan Başkan Vekili Namık Kemal Döleneken kendisini Edirne’de görmekten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Tarihi Belediye binası hakkında Başkan Vekili Döleneken’den bilgiler alan Hülya Koçyiğit Edirne’de ve Edirne Belediyesi’nde olmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.
Koçyiğit, “Edirne çok güzel ayrıca tarihi zenginlikleri olan bir şehir. Şehrinizde olmaktan ve göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü çok büyük mutluluk duyuyorum. Ayrıca Belediye hizmet binanıza hayran kaldım” diye konuştu.
Türk sinemasının yetiştirdiği en önemli kadın sanatçılarından olan Hülya Koçyiğit’i ağırlamaktan dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Vekili Namık Kemal Döleneken “Sizin gibi büyük bir değeri şehrimizde ve Belediyemizde ağırlamaktan ötürü çok mutluyuz” dedi.
Ziyaretin sonunda Hülya Koçyiğit’e Başkan Vekili Döleneken tarafından Kırkpınar’ın sembolü olan pehlivan heykeli hediye edildi. Daha sonra Belediye binasında bulunan Atatürk Odası’nı da ziyaret eden Koçyiğit, “10 Kasım’da yurtdışında bulunduğumdan ötürü Dolmabahçe Sarayı’nı ziyaret etme şansı bulamamıştım fakat Edirne’de Atamızın odasını ziyaret etmek bana da nasip oldu” dedi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...