***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Kasım 2009 Cuma

Çorlu Belediyesi Parkları Yeşillendirip Oyun Gurupları Kuruyor





Tekirdağ iline bağlı Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelinde bulunan parklarda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Sağlık Mahallesi’nde eş zamanlı olarak önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Organize Deri Sanayi girişinde yapılan yeşillendirme çalışması Sağlık Mahallesi girişinde güzel bir görüntü oluştururken Ahenk Caddesi’nde altyapı çalışması yapılan yerlerde çevre düzenlemelerinin de tamamlandı. Çiçek dikim ekibi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün serasında yetiştirilen menekşeleri ilçe genelindeki anayol, cadde ve sokaklarda ekerek kışa hazırlık yapıyor.
Öte yandan Sağlık Mahallesi’nde bulunan parklarda oyun grupları ve fitness aletleri kurularak hizmete açıldı. Oyun grupları ve fitness aletlerinin kurulduğu parklarda çocukların yaralanma ihtimali göz önünde bulundurularak kum havuzları oluşturuldu. Parklara çocuklarıyla birlikte gelen vatandaşların kullanabileceği oturaklar da bulunuyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sürerken Çorlu Belediye Başkan Yrd Oktay Çolpan, plan ve projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. “Benim sorumluluğumda olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü parklarda çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Parkları yeşillendirip oyun grupları kuruyoruz. Parklar sadece çocukların oyun oynadığı alanlar olarak değil yetişkinlerin de spor yapabileceği yerler olarak görüyoruz. Parklarda vatandaşlarımızın spor yapabileceği fitness aletleri kuruyoruz. Havuzlar Cumhuriyet Parkı’yla ilgili önemli projelerimiz var. Gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra orada da çalışmalarımızı başlatacağız. Projemizi hayata geçirdikten sonra Cumhuriyet Parkı Çorlu’ya yakışan bir görüntüye sahip olacak.”diye konuştu.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...