***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Kasım 2009 Cuma

Çorlu Sokaklarında Aydınlatma Direklerinde Bulunan Atatürk Resimlerine Dikkat Edin..!



Tekirdağ iline bağlı Çorlu sokakları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 1 Kasım Çorlunun Kurtuluşu ve 10 Kasım Atatürk’ün ölümünün 71.yılını kutlama münasebetiyle Çorlu Belediyesi tarafından caddelerde bulunan aydınlatma direkleri Türk Bayrağı ve Atatürk resimleri ile donatılmıştı.
Son olarak Atatürk’ün ölüm yıl dönümünü andık, bayraklar ve Atatürk resimleri direklerde asılı kaldı, Çorlu sokakları daha bir güzel daha bir renkli oldu, vatandaş yapılan bu çalışmayı çok taktir ettiklerini belirtti.
Fakat Çorlu Belediyesinin unuttuğu bir şey vardı, kış mevsiminde esen sert rüzgarı tahmin etmemişlerdi, bunun sonucunda esen sert ve kuvvetli rüzgar Çorlu İlköğretim okulu üzerinde bulunan aydınlatma direğinde asılı bulunan Atatürk resmini yırttı.
Vatandaş gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi, bu durumu belediyenin dikkatsizliğine bağladı fakat dikkatsizliğinin yanında Çorlu Belediyesinin vurdumduymazlığıda vardı çünkü o Atatürk resmi kim bilir kaç günden beri öyle yırtık bir şekilde duruyordu.
Çorluda ki vatandaş yapıp bırakmakla olmuyor, Başkanın arada sırada makamındaki sıcak ceylan derisi ile kaplanmış koltuğundan kalkıp Çorlu sokaklarında keşve çıkması gerek dediler.


HABER VE FOTO:SAMET AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...