***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

30 Ekim 2009 Cuma

Tutuklu Eski Belediye Başkanı Altan E. Hakim Karşısında

20 Haziran 2008’de Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın düzenlediği operasyonla tutuklanan Çorlu eski Belediye Başkanı AltanE. ve eski başkan yardımcıları Soner D. ve Hüseyin A’nın Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmalarına devam edildi

İcbar suretiyle irtikap, ihaleye fesat karıştırmak ve edimin ifasına fesat karıştırmak iddialarıyla yargılanan ve çeşitli dosyalardan tutukluluğu devam eden Çorlu eski Belediye Başkanı Altan E.’nin duruşmalarına devam edildi. Tutuklu bulunan eski başkan yardımcıları Soner D. ve Hüseyin A.’nın da tutuklu olduğu dosyalardan yargılanmalarına devam edildi. Silivri L Tipi Cezaevi’nden sabah saatlerinde gelmesi beklenen tutuklular öğle saatlerine doğru getirilince mahkeme çevresinde bekleyen yakınlarının tepkisine neden oldu. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı Ağır Ceza Mahkemesi çevresinde kuş uçurtulmadı.
Yargılanmaları devam eden Altan E., Hüseyin A. ve Soner D.’nin mahkeme heyeti tarafından tutukluluk halinin devamına karar verildiği ve bir sonraki duruşmanın 12 Aralık 2009 tarihine ertelendiği öğrenildi.
KAYNAK.AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...