***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

30 Ekim 2009 Cuma

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ferhat Dönmez: Açılımın niye gerekli olmadığı şehit anasının yüzünde saklı

Keşan Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferhat Dönmez, dün yaptığı açıklamada, bugün saat 13.00’ten itibaren gerçekleştirilecek basın açıklaması için, Keşan halkını Cumhuriyet Meydanı’na beklediklerini bildirdi ve açılımın neden gerekli olmadığının, şehit anasının yüzünde saklı olduğunu bildirdi.
...KATILMAK BİR GÖREV”
Basın açıklamasına her kesimden vatandaşın katılması gerektiğini ve bunun bir görev olduğunu ifade eden Dönmez “Ulusumuz, değerlerinden bu kadar kolay vazgeçemez. Bugün insanlarımızı yanılgıya uğratma çabası devam etmektedir. Biz de şehit aileleri ve gaziler olarak karşı duruşumuzu göstereceğiz. Ben gazi olarak bu açılımın içinde olmak istemiyorum. Biz basın açıklamasında bütünleşerek ülkenin birliğini göstereceğiz. Ayrıca ülkenin her kesimindeki insanın bizim gibi düşündüğünü anlatacağız.” dedi.
“AÇILIMIN NİYE GEREKLİ OLMADIĞI ŞEHİDİMİN ANASININ YÜZÜNDE SAKLI”
Açılım sürecinin sonunu göremedikleri için böyle bir basın açıklamasının tertiplendiğine dikkat çeken Ferhat Dönmez, “Biz kimsenin canının yanmasını istemiyoruz. Bizim ne Kürt, ne de Türk sorunumuz vardır. Bizim tek sorunumuz PKK’yı çiçeklerle karşılayan anlayıştır. Yapılanlara karşı sessiz kalma imkanımız yoktur. Açılıma ılımlı yaklaşanlar var. Ilımlı yaklaşanları şehit ailelerinin evlerine davet ediyorum. Açılımın niye gerekli olmadığı şehidimin anasının yüzünde saklı.” şeklinde konuştu.
MEDYA KEŞAN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...