***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

30 Ekim 2009 Cuma

Canon Çorlu’da Bayileriyle Buluştu

Görüntüleme ve baskı teknolojileri konusunda dünya lideri Canon, bayileriyle güçlü bir iletişim ağı kurmak ve ürün yelpazesini daha iyi tanıtmak amacıyla düzenlediği bayi toplantılarına Çorlu’da devam etti.
Canon Eurasia Ofis ve Çevre Birimleri Kanal Satış Müdürü Halil Turan, 2009’un ilk yarısında Pazar payını mürekkep püskürtmeli tek fonksiyonlu yazıcılarda %60’ın üzerine, mürekkep püskürtmeli çok fonksiyonlu yazıcılarda %33’eyükselttiklerini, lazer tek fonksiyonlu yazıcılarda ise iki kat arttırdıklarını belirtti.
Canon 2009’un ilk yarısında Pazar payını arttırdı
Toplantıda konuşan Canon Eurasia Ofis ve Çevre Bilimleri Kanal Satış Müdürü Halil Turan, Canon’un 2009 yılı başında müşteri ihtiyaçlarına odaklanarak onların beklentilerine çözümler sunmayı amaçladığını belirtti. Turan, bu yaklaşımın 2009’un ilk yarısından itibaren pozitif sonuçlar verdiğini belirterek 2008 yılında mürekkep püskürtmeli tek fonksiyonlu yazıcılarda %22 seviyesinde olan Pazar payını 2009’un ilk yarısında %60’ın üzerine çıkarttık. Mürekkep püskürtmeli çok fonksiyonlu yazıcılarda ise Pazar payımızın %14’ten %33’e yükselttik. Lazer tek fonksiyonlu yazıcılarda ise 2008 yılındaki Pazar payımızı iki katı arttırdık dedi.
Canon ile çalışan bayi kazanıyor !
Toplantılarda bayilere birebir görüşme yaparak, Canon’un yalnızca bir yılda ulaştığı başarının önemine dikkat çeken Turan şunları söyledi, ‘’ Kısa sürede ulaştığımız bu başarı, Canon Eurasia’nın sahip olduğu deneyim ve bilginin yanı sıra kanal yapımızda gerçekleşen gelişim ile dağıtım ve penetrasyondaki artışın da bir sonucudur.
İlk yılımızda büyük potansiyele sahip güçlü bir organizasyon haline geldik. Bu yıl, üstün performansıyla iş süreçlerini hızlandıran ve iş yükünü hafifleten Canon lazer yazıcılarımızla KOBİ’lere ulaşmayı ve bu sayede yazıcı sektöründeki Pazar payımızı arttırmayı hedefliyoruz dedi.
HABER VE FOTO:SAMET AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...