***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

30 Ekim 2009 Cuma

BABAESKİ KAYMAKAMI DEMİR RESEPSİYON VERDİ...










Haber: Metin KARAKUŞ
Babaeski İlçesi’nde Kaymakam Mustafa Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir resepsiyon verdi.
Kaymakam Mustafa Demir tarafından Belediye Tansa Düğün Salonu’nda verilen resepsiyon’da TRT İzmir Sanatçısı Ali Çakır, Atatürk’ün sevdiği eserlerden oluşan iki saate yakın bir Türk Halk Müziği Konseri verdi.
Gece’de Kaymakam Mustafa Demir ve eşi Türkan Demir, resepsiyona davetli olan konuklarını salonun girişinde karşıladı.
Geceye, Babaeski Kaymakamı Mustafa Demir, 5’inci Kolordu İstihkâm Alay ve Babaeski Garnizon Komutanı İs.Kd. Alb. Murat Mayda, Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Emekli Tuğgeneral Vedat Şakir Korular, önceki dönem DSP Kırklareli Milletvekili Nural Karagöz, Büyük Mandıra Belediye Başkanı Mehmet Şükrü Çölgeçen, Sinanlı Belediye Başkanı Ali Alkan, daire amirleri, askeri erkan, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, banka müdürleri, Oda, dernek ve sivil toplum temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda davetli topluluğu eşleri ile birlikte katıldı.
Resepsiyonda kısa bir konuşma yapan Kaymakam Demir, “Çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, yüce Türk Milletinin geçmişten geleceğe en değerli ışık kaynağı, eşi bulunmaz kahraman, büyük asker ve devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK’ün yolunda yürümeye devam edeceklerini belirterek, şunları kaydetti;
“O’nun yaktığı meşale hiç sönmeyecek ve Türk Milleti edebiyete kadar o’nu kalbinde ve gönlünde yaşatacaktır. Geçmişimizle aydınlık yarınlarımız arasındaki en önemli köprü olan Cumhuriyet, bizi daha nice bin yıllara taşıyacaktır. Cumhuriyet, bizi geleceğe bağlayan en önemli halkadır. Cumhuriyet, yeni ufuklar demektir. Cumhuriyet, pırıl, pırıl genç zihinler demektir. Cumhuriyet, yüce Türk Milletinin bin yıllık şanlı tarihinde ulaştığı en parlak, en muhteşem zirvedir. Türk insanı, Cumhuriyeti kuranlara o’nu yüceltenlere minnet ve şükran duymaktadır.”
Daha sonra gecede, Cumhuriyet Pastası, Babaeski Kaymakamı Mustafa Demir, 5’inci Kolordu İstihkâm Alay ve Babaeski Garnizon Komutanı İs.Kd. Alb. Murat Mayda, Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Emekli Tuğgeneral Vedat Şakir Korular ve eşleri tarafından kesildi.
TRT İzmir Sanatçısının verdiği konser, resepsiyon’a katılanlar tarafından büyük bir coşku içerisinde ilgiyle dinlendi.
Gecede ayrıca, Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, şair Nazım Hikmet’in, “Kuvayi Milliye Destanı” adlı şiirini okudu.
Gece’nin sonunda Kaymakam Demir, sanatçı Ali Çakır’a ve saz ekibine birer buket çiçek takdim etti.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...