***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

30 Ekim 2009 Cuma

Keşan Belediyesi Temizlik İhalesi yapıldı.



Keşan Belediyesi’nin şehir içi temizlik için Ortem Firması ile yaptığı 1 yıllık sözleşmenin sona ermesinin ardından temizlik ihalesi tekrar gerçekleştirildi.
Saat 14.00’te Keşan Belediye Meclis Salonu’nda başlayan ve Komisyon Başkanlığını Temizlik İşleri Müdürü Ayşegül Arslan Aydın, komisyon üyeliklerini ise Mali Hizmetler Müdürü Levent Keçimen, Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Doğan, Su İşletmesi Müdürü Ali Toker ve Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Teknisyeni Fazıl Küçükgülen’in yaptığı ihaleye toplam 8 firma katıldı.
İhale ihaleye katılan firmaların evraklarının kontrol edilmesi ile başlandı. Ardından firmaların verdiği fiyatlar açıklandı.
İhaleye; Aldemirler Turizm San.Tic.Ltd.Şti, Jet Tem Temizlik Bilgi Veri ve Ot.Hiz.San.Tic.Ltd.Şti., Aksan Sosyal Hizmetler San. Ve Dış Tic.Ltd.Şti, Elit Temizlik Turizm Bilgisayar Gıda Güvenlik Sis.San.ve Tic.Ltd.Şti., Yeniçeri Bilişim Mak.Turizm İnş.Tem.Gıda ve Gıda Den.San.Tic.Ltd.Şti., Onur Endüstriyel Temizlik Taşımacılık Güvenlik Hizm.Tic.Ltd.Şti.,Ortem İnşaat Taah.Ltd.Şti ve Akkor İnş.Tur.Med.ve Güvenlik Yem.Tem.Hiz.San.Tic.Ltd.Şti olmak üzere toplam 8 firma katıldı.
Yetkililer ihalenin komisyon tarafından en geç 15 gün içersinde gerekli araştırmaların ve çalışmanın yapılmasının ardından sonuçlandırılacağını açıkladılar.
HABER VE FOTO:GÜLAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...