***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Ağustos 2009 Salı

Festivalde Gönüllü görev yapanlara Belediye Başkanı Mehmet Özcan’dan yemek…



27 Temmuz- 02 Ağustos 2009 tarihleri arasında düzenlenen 7.Uluslararası Keşan Kültür ve Turizm Festivali’nde gönüllü olarak görev yapanlara 10 Ağustos 2009 Pazartesi günü akşamı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından yemek verildi.
Saat 20.00’de şehir merkezindeki Öğretmenevi Lokantası’nda gerçekleşen yemeğe Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Ayşegül Arslan Aydın, Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir ile gönüllü olarak görev yapan yaklaşık 60 kişi katıldı.
Özcan, yemek öncesi yaptığı konuşmada, festivale Keşanlı gençlerin yıllardan bu yana büyük katkı sağladığını belirterek “ Gençlerimizin festivale verdiği katkıya ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizlere teşekkür amacıyla böyle bir yemeği organize ettik. Sizlerin festivalimize 6 yıldan bu yana verdiği destek gerçekten çok önemlidir. Grupların karşılanması ve onların burada kaldığı süre içersinde kendilerine sizlerin gösterdiği ilgi ve alaka bizler için çok önemli bir noktadır. Hepinize afiyet olsun “dedi.
Bulgar Ressamlar tarafından Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a hediye edilmek üzere bırakılan tablo Keşan Belediyesi Resim Öğretmeni Deniz Onaran Bulut tarafından Mehmet Özcan’a takdim edildi.
Özcan’ın konuşmasından sonra festivale katılan İspanya, Ukrayna, KKTC, Endonezya ve BEFAD Gruplarının başkanları gruplarının Keşan’daki yaşadığı memnuniyetleri tek tek dile getirdiler.
Yemek gece geç saatlere kadar neşe içinde devam etti.


HABER VE FOTO:FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...