***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Ağustos 2009 Salı

Çorlu Kent Konseyi Başkanlığına Orhan Yavaşoğlu Seçildi





Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinin Atatürk Kültür Merkezi, Tamer Levent Sahnesi’nde düzenlenen Çorlu Kent Konseyi Genel Kurulu’na, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, sivil toplum örgütlerinin önde gelen temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.
Belediye Başkanı Ünal Baysan, Kent Konseyi’nin yerel yönetimlerde çok önemli bir işlevi olduğuna dikkat çekerek: “Hedefimiz yaşadığımız kente sahip çıkmak, yerel yönetimin ve sivil toplum örgütlerinin katılımını sağlamak ve Çorlu’yu daha iyi bir yere taşımaktır. Genel Kurul Toplantısında seçilen arkadaşlarla Kent Konseyi’nde birlikte çalışacağız. Seçilecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.”dedi.
Çorlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yurdagül Akbaş, kanunlar çerçevesinde hazırlanan yeni önergenin maddelerini okuyarak bilgiler verdi. Daha sonra Genel Kurul Toplantısı başladı. Divan Başkanlığını CHP Çorlu İlçe Sekreteri Adnan Kum; yardımcılığını Aziz Aktay ve Ahmet Arcan’ın yürüttüğü toplantıda, Çorlu Kent Konseyi Başkanlığı’na tek aday Çorlu Türk Harb-İş Şube Başkanı Orhan Yavaşoğlu seçildi.
Yürütme Kuruluna Ramadan Cesur, Duygu Aydın, Servet Aktaş, Erdal Özcan, Feyzullah Aktepe, Zeki Gücer seçilirken; Denetim Kurulu Muammer Akça, Tercan Daldal, Aytuğ Yılmaz, Coşkun Tokgöz, Şaban Keskin isimlerinden oluştu.
HABER VE FOTO:FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...