***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Ağustos 2009 Salı

Dayak Yiyen Genç Tüfekle Ev Bastı: 1 Ölü

Çorlu`da meydana gelen olayda komşuları ile kavga ede 22 yaşındaki genç, kendisini dövdüğünü iddia ettiği baba-oğlun evini bastı. Av tüfeği ile rast gele ateş eden öfkeli genç ev sahibini öldürdü.

Çorlu Nusratiye Mahallesi Küme Evler Derman Sokak`ta meydana gelen olayda iddiaya göre Erdal Ç. (22) iki – üç gün önce 17 yaşındaki komşusu C.T. ile kavga etti. Erdal Ç.`nin C.T.`yi darp ettiği iddia edildi. Yediği dayağın ardından evinin yolunu tutan ve olayı babasına anlatan C.T., babası İdris T., ve bir akrabası ile birlikte bir gün sonra bu kez Erdal Ç.`nin evine giderek Erdal Ç.`yi dövdüler.
Olay yerine gelenlerin kavgayı ayırmasının ardından yediği dayağı hazmedemeyen Erdal Ç., evine giderek ata yadigarı av tüfeğini alarak T. ailesinin evine gitti. Av tüfeğinin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için havaya 1 el ateş eden Ç., cam kenarında oturan baba İdris T.`ye tüfeğin dipçiği ile kırdığı camdan domuz kurşunu ile ateş etti. Misafirlerinde bulunduğu evde Erdal Ç.`nin içeriye girmeden ateş etmesi olası bir faciayı önledi. Baba İdris T.`yi öldürdükten sonra C.T. ile karşılaşan Erdal Ç., C.T.`nin kendisine tekme atması ile yerde kalınca hızla evi terk etti. Olayın meydana geldiği sokakta polis otosu ile karşılaşan katil zanlısı Erdal Ç., polislere birisini vurduğunu söyleyerek teslim oldu. Olayın meydana geldiği evde inceleme yapan polis ve sağlık ekipleri İdris T.`nin hayatını kaybettiğini belirledi. Erdal Ç., olayın ardından Asayiş Büro Amirliğine götürülerek gözaltına alındı. İdris T.`nin cesedi ise incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.
KAYNAK:ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...