***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Ağustos 2009 Cuma

ÇORLU TSO BAŞKANI ÖZLEM YEMİŞÇİGAZİANTEP TO BAŞKANI MEHMET ASLAN İLE BİRARAYA GELDİ


Tekirdağ iline bağlı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem Yemişçi, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Aslan ile bir araya geldi.
Gaziantep Ticaret Odası’nda 14 Ağustos 2009 Cuma günü gerçekleşen ziyaret kapsamında ki görüşmelerde; Çorlu ile Gaziantep arasında yapılabilecek işbirlikleri, bölgesel ekonomik ve sosyal gelişmeler konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Yemişçi; Odalar arasında kurulacak işbirlikleriyle kentlerin gelişmelerinin hızlanarak olumlu sonuçlar elde edileceğini belirterek; ‘ Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yalnızca bölgemizde bulunan Odalarımız ile değil tüm Odalarımız ile işbirliği çerçevesinde çalışmalar yapmak arzusundayız. Çünkü karşılıklı deneyimlerin paylaşılmasının, fikir alışverişlerinin yapılmasının vizyonumuzu geliştirmede büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. İki kentimiz arasındaki işbirliği ile oluşturulacak sinerji kentlerimizin gelişime büyük katkı sağlayacaktır‘ dedi.
Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Kentler arasındaki dostlukları pekiştirmek için Odalar arası işbirliği ve ziyaretlerin büyük önem taşıdığını, Odalar arası işbirliği sonucunda oluşacak sinerjinin kentlerin daha da gelişimini sağlamak açısından çok olumlu sonuçlar vereceğini söyleyerek; “Odalar arası birlikteliğin, birbirlerimizi daha yakından tanımamıza ve sonrasında olumlu iş birliklerine vesile olacağını düşünüyorum. Kuşkusuz sorunlar karşısında ortak akıl ve duyguyu oluşturacak bir kararlılığı hayata geçirme konusunda hepimiz benzer düşüncelere ve hedeflere sahibiz. Bizler temsil ettiğimiz kitlelerin yararına, ülkemizin çıkarlarına ve kentlerimizi geliştirecek ortak projelere birlikte imza atabiliriz” dedi.
HABER VE FOTO:FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...