***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Ağustos 2009 Cuma

BABAESKİ EMNİYETİ FESTİVALDE TAM NOT ALDI


Haber: Metin KARAKUŞ
Babaeski İlçesi’nde Belediye Başkanlığınca bu yıl 39 ncusu düzenlenen Tarım Festivali’nde, 4 gün boyunca gündüz-gece demeden Emniyet ve Asayiş ile Kamu düzeninin sağlanması, korunması ve kollanması konusunda Emniyet Müdürlüğü Personeli halktan tam not aldı.
İlçe’de 4 gün boyunca büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlanan 39.Tarım Festivalinde Emniyet ve Asayiş yönünde hiçbir olayın olmaması Mülki Amirler ve İlçe halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.
Toplam Nüfusu 27 bin 600 olan İlçe’de, Festival süresince gelen yerli ve yabancı konuklarla nüfus sayısı 50 bin kişiye yaklaştı. Yoğun bir program ile bu kadar kişiye ev sahipliği yapan Babaeski’de, Emniyetin 60 kişilik personeli Festival alanında adeta kuş uçurtmadı.
Geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürü olarak yeni terfi eden Tuncay Sancak, Festival’de 4 gün boyunca gündüz-gece demeden İlçe halkının Emniyet ve Asayiş ile Kamu düzeninin sağlanması, korunması ve kollanması konusunda başarılı uygulamaları sonucunda tam not alarak halkın takdirini bir kez daha kazandı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...