***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

1 Mart 2010 Pazartesi

Sinoplular Meydan57 Kahvehanesi Bilgilendirme Toplantısı

Osman PAMUKOĞLU liderliğinde, halk tarafından, kurulan HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ’nin (HEPAR) Çorlu İlçe Başkanlığı’nca, 28 Şubat Pazar günü, genellikle Sinop’lu vatandaşlarımızın uğrak yeri olan, Perşembe Pazarı mevkiindeki Meydan57 Kahvehanesi’nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Çorlu İlçe Başkanlığı’na mensup üyelerin 20 kişilik katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Çorlu İlçe Başkanı Hakan DEMİRKILIÇ, yaklaşık 70 kişiye hitap etti. Toplantı sonunda, kahvehane işletmecisi Muhammed KAHRAMAN‘a hemşerileri, Osman PAMUKOĞLU’nun çerçeveli fotoğrafını hediye etti.
“Türkiye Cumhuriyeti Devleti, adeta freni patlamış bir kamyon misali uçurumdan aşağı yol almaktadır. Bu kötü gidişata dur demek zorundayız.” diyerek söze başlayan Hakan DEMİRKILIÇ, yaklaşık 30 dk. boyunca vatandaşlara hitap etti. Daha sonra masaları tek tek gezerek vatandaşın dertlerini dinledi.
Hakan DEMİRKILIÇ konuşmasına şöyle devam etti:
“HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ’NİN Genel Başkanı, Sayın Osman PAMUKOĞLU, emekli olduktan sonra, sefa içinde geçirebileceği bir yaşantıyı değil; cefalı bir yol olan, dürüst siyaseti seçmiştir. Türk Halkı’ndan gelen yoğun ve içten çağrıyı geri çevirmemiş, taşın altına elini değil, başını koymuştur. Ülkemizi, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmak ve Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, özlediği ve arzuladığı yüksekliğe çıkarabilmek için, bu kötü gidişata ‘DUR’ demek için, ‘12 yıl boyunca aynı ceketi giyerim ancak bir gün bile vatansız yaşayamam’ diyerek, 4 Eylül 2008 tarihinde, Hak ve Eşitlik Partisi’ni kurmuştur.
Sizler için, Osman PAMUKOĞLU’nun ayrı bir önemi de vardır zira sizlerin hemşerinizdir. Osman PAMUKOĞLU Sinop Gerze doğumludur ve Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ten sonra, bu ülkenin ikinci kurtuluş mücadelesine liderlik edecek olan bir vatan evladıdır.
HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ’nin yapacağı icraatlardan bazıları şunlardır.
1- Milletvekili, üst bürokrat ve memur dokunulmazlığı kaldırılacak, herkes adalet önünde
hesap verecektir.
2- Ülkenin baş düşmanları olan fakirlik ve cehalete, bütün kaynaklar seferber edilerek savaş
açılacaktır.
3- Yargıya bütün dünyada olabildiğinden de daha üst bir bağımsızlık sitemi getirilecektir.
4- Yolsuzluk, hırsızlık ve rüşvet denilen rezilliğe hiç kimsenin tevessül edemeyeceği yasal
düzenlemeler yapılacak ve tam tatbik edilecektir.
5- Partilere bütçeden yapılan ve halk parası olan yardım kaldırılacaktır.
6- 1960’dan başlayarak, gerçekleşmiş veya yarım kalmış teşebbüsler halinde Ordunun siyasi
sürece müdahaleleri vardır. Ordu direkt veya dolaylı hayatı boyunca fiilen siyaset dışı
kalacaktır.
7- Dağdaki eşkiyanın, şehirdaki mafya ve çeteler yok edilecektir. Terör 365 günde, 20.000
gönüllü özel eğitim almış vatan evladı ile bitirilecektir.
8- Terör örgütü kuranlara ve liderlik yapanlara olmak kaydıyla, idam cezası geri getirilecektir.
Parolamız: “ Siyasi ve ekonomik bağımsızlıktır.”
Vatandaşların ilgisi ve şaşkınlığıyla karşılaşan HAK VE EŞİTLİK mensupları, konuşma bitiminde vatandaşlarla avluda sohbet ettiler. Özellikle yerel yönetimden şikâyetçi olan vatandaşlar, seçim zamanı çeşitli vaatlerin verildiğini ancak hiç birisinin yapılmadığını belirttiler. İlçe Başkanı Hakan DEMİRKILIÇ masaları gezerken özellikle gençlerden büyük ilgi gördü. Bir genç vatandaşın, “Afedersiniz ama siz neden seçim yokken bizlere konuşma yaptınız?” sözleri, mevcut siyasi düzenin ne kadar bozuk olduğunun da göstergesiydi. Birçok kişi İlçe Başkanlığı’na ziyarete geleceklerini belirttiler. Esnaflık yapan birkaç vatandaş İlçe Başkanı’nı kendi dükkânlarına çay içmeye davet ettiler.
Vatandaşlar, Osman PAMUKOĞLU Çorlu’ya geldiği zaman kendilerini de ziyaret etmelerini ve kendisiyle tanışmak istediklerini belirttiler.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...