***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

1 Mart 2010 Pazartesi

Alaattin Önen, ölüm yıldönümünde anıldı.

1984-1989 yılları arasında Keşan Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve 1 Mart 2002 tarihinde vefat eden Keşan Belediye Başkanlarından merhum Alaattin Önen, ölümünün 8.yılında anıldı.
Keşan Belediye Başkanlığı’nca Önen’in Asri Mezarlık’taki mezarı başında saat 13.00’te başlayan törene; Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu, Yenimuhacır Belediye Başkanı Recep Ordu, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Küçükkarakaş ve Feyzi Engin ile meclis üyeleri, belediye personeli, AKP Keşan İlçe Başkanı İlyas Tüfekçi, DP Keşan İlçe Başkanı Bülent Kumkale ile Önen’in eşi Melahat Önen, oğlu Levent Önen ve akrabaları ile yakınları katıldılar.
Emekli imam Salim Akın’ın okuduğu duaların ardından bir konuşma yapan Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu, Önen’in Keşan’a 5 yıl sürede dürüstçe önemli hizmetler yaptığını belirterek “Alaattin Önen ayrıca benim meslektaşım olarak da çok değer verdiğim isimlerden biriydi. Kendisi görevi icabı muhasebeyi iyi kullanarak Keşan’a hizmet etmeye çalışmıştı. Bugün kendisini sevenleri ile burada ölümünün 8.yılında kendisini anıyoruz” dedi.
Melahat Önen’de, kendilerini bu günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...