***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Mart 2010 Perşembe

Sigortadan Geleceğe Maddi Katkı

İş kazası sonucu hayatını kaybeden Tarım Kredi Kooperatifi ortağı Enver Şencan, 97 TL prim karşılığında yaptırdığı Ortak Kaza Sigortası ile eşi ve iki kızına 100 bin TL bıraktı.
Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliğine bağlı 2366 Sayılı Karamehmet Tarım Kredi Kooperatifi ortağı Enver Şencan’ın hayatını kaybetmesi sonucu varislerine tazminat ödendi.
Tekirdağ’ın Çorlu İlçesine bağlı Karamehmet Köyünde mısır kırma makinesi ile çalışırken iş kazası sonucu hayatını kaybeden Enver Şencan, 97 TL prim karşılığında yaptırdığı Ortak Kaza Sigortası ile eşi ve iki kızına 100 bin TL bıraktı.
2366 Sayılı Karamehmet Tarım Kredi Kooperatifinde düzenlenen törene Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Müdürü Veli Çelebi, Kooperatif Müdürü Dilek Kültür ve personeli ile bazı ortaklar katıldı. Törende konuşan Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Müdürü Çelebi vefat eden ortağın yakınlarına baş sağlığı dileyerek, ‘’Bu tazminat öleni geri getirmeyecek belki ama bir nebze de olsa geride kalanları maddi olarak rahatlatacağını bilmek bizleri teselli etmektedir. Tarım Kredi Kooperatifleri olarak çiftçinin yanında olduğumuzun, bu kapının sizlere kapanmayacağını ve her türlü sıkıntınızda sizlerle olduğumuzu bilmenizi isterim’’dedi.
Vefat eden Şencan’ın eşi Raife Şencan ise ‘’Kooperatif her zaman olduğu gibi bu acılı günümüzde de yanımızda oldu. Yetkililere teşekkür ediyorum’’diye konuştu.
HABERTRAK GAZETESİ/TEKİRDAĞ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...