***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

19 Mart 2010 Cuma

Lüleburgaz’da Toplum Destekli Polislik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Emir Bilget, toplantıda yaptığı konuşmada, Toplum Destekli Polisliğin (TDH), hizmeti vatandaşın ayağına götürülmesi olduğunu söyledi. Bilget: “TDP, her mahalleye bir polis atayarak vatandaşla polisi buluşturmayı içeriyor. Vatandaş da polisi tanıyor, polis de vatandaşı. Bu şekilde hizmet odaklı bir polislik oluyor. Şuanda 3 adet polis arkadaşımız TDP’de görevli, bu sayı da önümüzdeki dönemde artırmayı düşünüyoruz” dedi.
Günümüzdeki anlayışın polis kuvveti değil polislik hizmeti olduğunu, TDP’nin de bu anlayışın bir sonucu olduğunu söyleyen Bilget, TDP’nin tanımı, çalışmaları, faaliyetleri ve projeleri ile ilgili bilgi verdi.
Lüleburgaz Kaymakamı Lütfullah Gürsoy da, TDP’nin önemli bir adım olduğunu dile getirdi. Gürsoy, tüm kurumların, muhtarların, oda başkanlarının ve emniyet güçlerinin el ele vererek ve çalışarak zaten güvelim olan Lüleburgaz’ın daha da güvenli hale geleceğini söyledi.
Toplantıya oda başkanları, daire müdürleri ve amirleri, muhtarlar ve bazı öğrenciler katıldı.
Toplantıda, Lüleburgaz Emniyeti’ne, Lüleburgaz Huzurlu ve Güvenli Yaşam için Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla alınan ve TDP’nin hizmetine sunulan 4 adet mobilet motosiklet de basına tanıtıldı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...